dimarts, 24 de maig del 2011

Premi Sambori Catalunya a Sergio Cidoncha de 2n d'ESO


El premi Sambori Ã’mnium és l’únic premi escolar de narrativa en català als Països Catalans. Històricament s’ha celebrat al País Valencià i des de fa cinc anys es fa també a Catalunya, Catalunya del Nord i Franja de Ponent, i des de fa dos anys a Les Illes. El guardó té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres de totes les terres de parla catalana i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar.

El divendres 21 de maig va tenir lloc a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona el lliurament dels Premis Sambori Ã’mnium de Catalunya. En l’acte s’han fet públics els millors treballs d’un total de 22.313 presentats. Entre els 9 treballs guanyadors de secundària hi havia la narració de l’alumne de 2n ESO Sergio Cidoncha. L’acte va ser presidit per la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau i la presidenta d’Ã’mnium Cultural, Muriel Casals.

Com que l’alumne Sergio Cidoncha no va poder anar a recollir el guardó, hi va anar la directora del nostre centre en representació de l’INS Ramon de la Torre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada