dijous, 28 de febrer del 2013

El català a la xarxa

La llengua catalana gaudeix de vitalitat a la xarxa i sinó fixeu-vos en la notícia apareguda al diari ara, el dia 25 de febrer, que es reprodueix íntegrament:

"El català arriba a Mega

Després de sis setmanes a la xarxa, el portal d'intercanvi d'arxius ja es troba disponible en 32 idiomes. La llengua catalana ha estat la darrera incorporació a la web de Dotcom
Sis setmanes més tard del seu desembarcament a la xarxa i gràcies a la col·laboració dels usuaris, el portal d'intercanvi d'arxius Mega ja es pot consultar en català. Tal com ha anunciat el mateix Kim Dotcom a través del seu compte a Twitter, la pàgina web es troba actualment disponible en 32 idiomes, entre els quals hi ha la llengua catalana, fins al moment, la darrera a incorporar-se al portal de Dotcom.
Des de la posada en marxa el mes de gener, més de tres milions d'usuaris ja han compartit 125 milions d'arxius a través de Mega. Pel que fa als usuaris més actius, Espanya segueix mantenint-se dins el 'top 5' de països proveïdors de continguts. Cal recordar que, durant la primera setmana de vida, va encapçalar el rànquing de descàrreges al portal de Dotcom."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada