diumenge, 12 de febrer del 2012

Emili Teixidor i Pa Negre

Si teniu un moment pareu-vos i llegiu l'entrevista que fa el director del diari ara.cat a Emili Teixidor. Aquest escriptor sempre és interessant de sentir-lo i de llegir-lo.

Aquí teniu l'enllaç:

La còpia:

"Emili Teixidor: "A Catalunya hi trobo a faltar gent que s'ho jugui tot"

Carles Capdevila, director del diari 'ARA', entrevista Emili teixidor. Amb l'escriptor Capdevila conversa sobre Catalunya, la seva salut, 'Pa Negre' o l'evolució de l'educació
El director del diari 'ARA', Carles Capdevila, entrevista Emili Teixidor. L'escriptor li confessa que se sent "garratibat" respecte l'èxit de 'Pa Negre' i que ho agraeix molt. Tot i això, reconeix que l'èxit ha vingut de la mà de Villaronga i Passola i que ell prefereix anar a Estocolm que a Hollywood.
Sobre Catalunya, en parla més seriós. Assegura que actualment, el país té una "manca de líders". Encara que considera que Artur Mas ho fa molt bé, creu que no hi ha "gent que s'ho jugui tot" i que la majoria només defensen "el càrrec, l'ofici o el sou".
Teixidor no és talla en explicar-li a Capdevila que està recuperant-se d'un càncer. Li diu que troba "bé" i que "la químio de vegades deixa KO". Quan parla de la crisi, assegura que és com la història ha estat sempre: "dos passos endavant i un pas enrere".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada